24 Januari 2010, 00:54
BIFFSTEK&KALKON&KRYDDA
Jag har just ätit en liten slice av en köttbit för första gången på jag vet inte hur länge. I somras skulle jag tippa! När jag säger köttbit menar jag stek, oxfilé, fläskfilé. Familjen äter det aldrig förutom typ ikväll när de har främmande och på sommaren då de grillar.
Istället för köttfärssås är det kalkonsås, istället för hambugare kalkonburgare och istället för biff är det kyckling. Jag vet inte riktigt varför faktiskt, nyttigare kanske.
I alla fall, den här slicen jag nyss åt var ju så okryddad som den kan bli. Kanske en gnutta salt och peppar, men that's it! Det är ju verkligen att förstöra härligheten, vad hände med marinaden liksom?! Jag har dock för mig att det var lite mer smak på det i somras, men snälla amerikaner, vad är ert problem?
Det är inte min familj jag snackar om utan amerikaner i allmänhet. De är vettskrämda för salt och fullkomligt SÄMST på att krydda! Konstigt att jag inte saknar dessa härliga stekar. Eller jo, nu gör jag. Jag hade nog inte bara tänkt på det innan. Marinerad biffstek med en sallad med allt och potatisgratäng, mmmmmh.
Kommentarer (0)
Istället för köttfärssås är det kalkonsås, istället för hambugare kalkonburgare och istället för biff är det kyckling. Jag vet inte riktigt varför faktiskt, nyttigare kanske.
I alla fall, den här slicen jag nyss åt var ju så okryddad som den kan bli. Kanske en gnutta salt och peppar, men that's it! Det är ju verkligen att förstöra härligheten, vad hände med marinaden liksom?! Jag har dock för mig att det var lite mer smak på det i somras, men snälla amerikaner, vad är ert problem?
Det är inte min familj jag snackar om utan amerikaner i allmänhet. De är vettskrämda för salt och fullkomligt SÄMST på att krydda! Konstigt att jag inte saknar dessa härliga stekar. Eller jo, nu gör jag. Jag hade nog inte bara tänkt på det innan. Marinerad biffstek med en sallad med allt och potatisgratäng, mmmmmh.
Kommentarer
Trackback