14 Oktober 2012, 23:04
Kommentarer (0)
RIS&I&FRUTTI
Här kommer - med inspiration från Majas sms och helgens jakt - ett helt onödigt, men ganska färgglatt inlägg om Risifrutti. Kan ju börja med att tala om att min frukost under 5 års tid i stort sätt bestod av risifrutti..
Så, efter att ha sett reklam om den nya risifruttin med saffranssmak blev jag så väldigt exalterad att jag till och med skrev ner en påminnelse om att denna skulle inhandlas! Både i fredags och igår passade jag på att leta, men nej.. Mitt letande får fortsätta.. Så julig och fin är den i alla fall!
Precis som den där Risifrutti Christmas, med kanelsmak, mmh.
Sommarflirten kommer jag ihåg att jag bloggade om från USA när jag såg att den kommit! Den är så fin och färgglad! Och så är ju smultron en av mina absoluta favoriter också.
Efter lite research verkar det som om jag missade dessa totalt, de verkar ha lanserats i jan/feb i år. Vintermums - den lila med kardemummakryddad gröt och den blå med kanel. Synd på den missen, för fina är di!
Risifrutti Guld provade jag nog bara ett par gånger. "Extra krämig" säger de, jag vet inte riktigt. Jag störde mig mest på att förpackningen var svart.
Under perioden då jag alltid åt risifrutti till frukost fanns Risifrutti Fiber på marknaden. Jag är inte den som tycker att fiber bara förstör, till exempel i bröd och i pasta, men det passade sig verkligen inte med risgrynsgröt. Nej, nej, nej!
Och den här nya Risifrutti Smoothie tycker jag inte heller är vidare speciell. Märker liksom inte någon skillnad på smoothin och sylt som det är i de andra. Så den är ju god, men ja, som vanligt.
Originalet med hallonsylt slår nog ändå de flesta i längden. Jag är ju ändå svensk, så vanligt är ofta bäst. Hallon är gott. Dock finns det nog en utmanare ändå. Den mest speciella av de alla..
Risifrutti Manna! Dumt namn, alltså Mannafrutti! Man kan liksom inte röra ihop gröten som man gör med risgrynsgröten, inte heller ska man gröpa med skeden. Det godaste är att liksom dra med skeden på det översta lagret så att gröten rullar ihop sig. Det är gott, det är perfektion.
Väldigt gott är det också att istället för att äta dessa skapelser med sylt ösa på med lite crunchy müsli. Mmh. Jag kanske skulle ta att börja köpa risifrutti igen.
Kommentarer
Trackback