29 December 2015, 16:22
Kommentarer (0)
MÅNADSMIDDAGAR&UNDER&2015
"Firar ni varje månad?"
Firar och firar, vi utnyttjar tillfället att varje månad den femtonde vara lite extra kära och mysa med god mat och ett gott vin. Vi turas om att skämma bort och bli bortskämd, vi lägger ner det lilla extra för att ta fram en fin och kreativ trerättersmeny, för att överträffa oss själva och överraska varandra. 18 månader har passerat och lika många månadsmiddagar. De flesta hemma i lägenheten, men en gång i Amsterdam och en annan gång vid en sjö i Bohuslän.
Under 2015s tolv middagar har det bjudits på förrätter som gratinerade havskräftor, hawaiitårta och lax- och spenatrullar. Till huvudrätt har vi ätit både vegetariskt, fisk och kött, bland annat paella, pumpapizza, kycklingsouvlaki, sjömansbiff och kolja med rödbetsmos. Middagarna har avslutats med exotiska efterrätter som baskisk kaka, chevrémousse, peach melba, smördegsinbakade rabarber eller elefant-cakepops.
Riktigt skickliga har vi blivit i köket, för att inte tala om vilka vinsmakare vi förvandlats till under månadernas lopp!
Kommentarer
Trackback