16 Januari 2016, 15:01
THROWBACK&JANUARI&2015
Middagen igår var en flashback till januari förra året. Till förrätt blev det kastanjer, fast inte rostade som i Paris, utan ugnsbakade i bacon med fetaostkräm. Huvudrätten bestod av oxfilé, potatis och rödvinssås, precis som i Stockholm med Tove, Maja och boysen, fast med potatis- och svamptorn och karamelliserad lök.
Kommentarer (0)
I Paris åt vi, förutom några rostade kastanjer, en del croissanter, så till efterrätt snodde jag ihop en bakad croissant- och chokladpudding med glass och bär. Det var så gott att jag till och med glömde att ta en bild innan jag började äta, tänka sig!
Det blev en kalasmiddag enligt mig själv, även om det var Erik som påpekade det först. Vi spelade MIG och Yatzy mellan och efter rätterna, och det enda vi såg på tv den kvällen var en knastrande brasa i bakgrunden.
Kommentarer
Trackback