16 Juni 2017, 23:37
Kommentarer (0)
TRE&ÅR&GOTLAND
Igår fyllde jag och Erik tre år. Det har gått snabbt, men ändå långsamt. Känns som om vi varit tillsammans i sju år, minst, det gjorde det ju redan efter ett halvår. Kanske för att vi hunnit med så mycket redan.
Hur som helst, det var min tur att stå för middagen. Temat var hemligt, men rätterna hade en koppling till det vi skulle göra i helgen, Erik sena födelsedagspresent. Att åka till Gotland, kan jag ju avslöja nu, eftersom vi är här. Till förrätt fick han färsk sparris med bacon och basilikasås, färska grödor är nämligen något det finns gott om på Gotland.
Till huvudrätt serverade jag en gotländsk lammgryta och till efterrätt en fläderparfait med hallon. Det blev rosa bubbel dagen till ära, vi satt ute på balkongen och jag fick ett jättefint halsband.
Och nu, nu är vi alltså i Visby för att fira oss, men från början Erik födelsedag. Mer om det nästa gång!
Kommentarer
Trackback