15 Maj 2018, 23:32
KOKOS&ANANAS&PUERTO RICO
Den 15 maj, 26 grader klockan 20, och årets första månadsmiddag på balkongen. Amazing.
Kommentarer (0)
Lika fint väder var det när jag gav Erik temat som därför blev av somrigt slag, nämligen Piña Colada. Förrätten bestod av kokos- & morotssoppa, den var supergod, men när han kom in blev huvudrätten blev jag riktigt imponerad. Så fint, gott, kreativt
och färgglatt av den lilla Sjömagasinskocken! Lax- och halloumitacos med massa gott var det, för i Puerto Rico äter man tacos och det var även där man kom på piña coladan.
Till efterrätt blev det glass á la PC, med grillad ananas och lime, rostade kokosflingor i honung och en skvätt rom till. Perfekt avslut!
Och så mitt i det glada kom jag ihåg att en i släkten hastigt och lustigt gick bort igår. Då tänkte jag framför allt på moster, mina två kusiner och mamma, och hur snabbt och från ingenstans saker kan hända. Skål, Tosse.
Kommentarer
Trackback