16 Oktober 2019, 18:26
VANDRING&LÄNGS&INKALEDEN
Igår var det månadesmiddag på temat inkaleden. Erik lagade mat! Och jag fixade dryck så gott jag kunde från vår lilla livsbutik. Jag tänkte att det nog är rätt svettigt att gå inkaleden och att man då är sugen på något lätt och friskt, så jag hällde
ihop en radler med is på Corona, Sprite och citron.
Kommentarer (0)
Till förrätten fick vi egentid då gumman sov och jag fick en supergod peruansk soppa med räkor och oregano serverad. Till huvudrätten joinade Hennie vid bordet och vi fick flygande Jakob pga inkaleden-> Peru-> Anderna-> and-> kyckling
:) Hennie fick också smaka lite innan hon fortsatte att äta på Eriks arm.
Sen gick vi alla upp och läste ett par böcker, sa godnatt till Hennie och en stund senare serverades efterrätten framför fotbollen. Det blev grillad banan med choklad & hallonsorbet, en riktig friluftsklassiker (minus glassen så klart, men den
gjorde sig bra)!
Middagarna blir inte riktigt detsamma med gumman, men det funkar bättre än vad jag någonsin hade trott. Egentiden blir inte lika lång och man får anpassa sig lite, men mestadels är det bara mysigt att ha henne med på vår lilla månadstradition.
Kommentarer
Trackback